Vælg en side

Gåhold TrailWalk

Gåhold TrailWalk i skoven “off the beaten track”. Din træner guider og udfordrer dig til at opleve naturen fra en helt ny side!

Godt for hjertet – fysisk og psykisk!

Du får pulsen op, sved på panden og efterfølgende ro i sindet.

Gåholdet TrailWalk i naturen kan noget magisk, og din træner kender alle de bedste stier.

Vi sørger for at du bliver udfordret på dit niveau. Ingen sakker bagud og alle bliver udfordret.

Du kommer i stjernegod form af denne type gåtræning, og det er ikke usædvanligt at opleve TrailWalkere, der er kommet i bedre form ved dette tilbud, end folk der løber.

Kom og gå med, så lover vi dig, at du aldrig mere vil blive forpustet af at gå op ad trappen eller løbe efter bussen.

Det er sjovt, socialt, sund træning under himmel i skoven      – det er TrailWalk!

 

Rune Darling

Stifter, RunningNow

Kom i gang med en gratis prøvetime

* Vi deler ikke dine oplysninger og opbevarer dem sikkert.

Nærhed

Altid tæt på dig. Maks 10 min. transport til hold/træning.

Fleksibilitet

Mange holdtyper på forskellige tidspunkter. Flere lokationer. 

Kompetente trænere

Kvalificerede trænere tilknyttet. Fokus på dig og dine behov.

TrailWalk giver dig

 • Høj puls der forebygger hjerte/kar sygdomme
 • Mental velvære i naturen
 • Et fællesskab som får dig afsted
 • Niveautilpasset træning
 • Struktur på din træning
Sara Willer trailwalk

Udfordrer hele kroppen (og hjernen)

Walk hold og Trail Walk hold med RunningNow er en fantastisk oplevelse for både kroppen og hjernen. Har prøvet det 4 gange nu og vi går i skoven og på stranden både på og udenfor stierne.

Op og ned og over og under. Det fede er, at det udfordrer hele kroppen (og hjernen) og man kan fint være med selvom man ikke kan/ vil løbe.

Man får pulsen op!!! Man glemmer dog hurtigt at det er hårdt når alting er så smukt omkring dig når man når toppen. Min allerstørste anbefaling til alle.

– Sara Stürup Willer

Med RunningNow bliver man udfordret i de smukkeste omgivelser

Jeg har været med RunningNow et års tid – kommer en gang om ugen til Trailwalk i Marselis. Gåtræning er specielt, for det kan man jo i princippet gøre selv, men med RunningNow bliver man udfordret i de smukkeste omgivelser – man behøver ikke selv kende skoven – man følger bare med.

Der er plads til alle – og træneren sørger for, at de, der evt. sakker bagud, bliver hentet. Og de andre deltagere er altid parat med en hånd, hvis man har brug for det. Man bliver hele tiden opmuntret til lige at klare lidt mere. Alt foregår i en meget hyggelig og sjov tone – da RunningNow også lægger vægt på det sociale.

– Helga Møller

Helga Møller - StrongWalk
Jette Holmriis - TrailWalk

Der er plads til alle

Jeg er utrolig glad for at have fundet RunningNow. En klub der tilgodeser alle aldersgrupper,  motionsniveau og træningsbehov er ikke så let at finde, men det findes hos RunningNow. Når man som jeg er havnet i gruppen af de grå guld, og har brug for at få opgraderet konditionen og taljen, så kan jeg kun anbefale konceptet. Der er virkelig mange forskellige sværhedsgrader og hold man kan deltage på, og der er plads til alle.

Strongwalk og Trailwalk er p.t. mine foretrukne, selvom man “kun” går, så bliver konditionen tydelig bedre efter kort tid. I starten havde jeg  lige brug for at skubbe lidt til mine egne grænser, om man nu er hurtig og god nok, men det hjælper træningen og de søde trænere med at indfri.

Her i denne Corona Tid er der altid små hold, hvor man få en hyggelig snak om stort og småt. Jeg har nu gået i et par måneder og er stadig utrolig glad for at være medlem. Godt humør, frisk luft, god snak og meget bedre kondition, “Whats not to like”…

– Jette Holmriis

Hvorfor træne med RunningNow?

Holdtræning under åben himmel

 • Sund og stærk i krop og sind
 • Mere overskud til hverdagen

Træning med viden og hjerte

 • Kompetente trænere på alle hold
 • Fokus på dine behov

Sjov motion og skønt fællesskab

 • Alle kan være med
 • Du kommer afsted HVER gang

Q&A om gåhold i RunningNow – TrailWalk


Hvem henvender TrailWalk sig til?
Det er for dig der kan lide at træne udendørs og ikke er bange for lidt mudder på skoene eller et par regndråber på panden. Du kan lide de smukke rammer som naturen sætter for din træning og du ønsker at forbedre din form.

Du har måske nået en alder, hvor du er ekstra bevidst om hvor vigtigt det er at forblive aktiv og få pulsen op – især hvis du er 50+

Hvordan foregår træningen?
En RunningNow TrailWalktræner varetager timen og sørger for, at alle bliver udfordret og at ingen sakker bagud. Det er din træners ansvar! Under træningen går vi på de små skovstier og gerne helt uden for sporerne.

Vi finder en masse gode (stejle) bakker, hvor du kan få pulsen op i det røde felt, så du forbedre din form.

Ved niveauforskel slår vi sløjfer og sender de hurtige ud på “ekstra runder” efter behov. Det betyder at de mindst hurtige på holdet ikke føler at de sinker holdet. Alle skal med rundt og alle skal have en god oplevelse. 

Har gåhold nogen effekt?
I den grad! Vi oplever at medlemmer der ofte benytter vores forskellige Walktilbud ofte kommer i mindst lige så god form som løberne. Det er IKKE bare en gåtur.

Det kan du i princippet selv klare. TrailWalk er en sport som andre sportsgrene men du har langt lavere skadesrisiko end ved andre højeffektive sportsgrene. Det er smart! 

Har du brug for særligt udstyr? 
Ikke til at starte med. Når du starter så klæder du dig på efter vejret på dagen. Tænk dog over at det er en motonsform og ikke en rolig travetur.

Så tag sportstøj på og undgå stramme cowboybukser eller tunge tasker på ryggen. Mange bruger deres udendørs løbe/træningssko og det er helt fint i starten. Vær dog obs på at du i efteråret og om vinteren kan få brug for noget fodtøj du kan stå ekstra godt fast i.

Vi går meget på bakker og er det glat, så er det rart at du ikke har glatte gummisko på. Så gode vandresko/støvler eller trailsko kunne være den rigtige løsning. Spørg os – vi hjælper dig gerne med at finde det rette for dig. 

Find holdtræning

Tryk på kortet og få en oversigt over vores afdelinger. Under de enkelte afdelinger kan du læse mere
om holdtyper, tidspunkter m.m.

afdelinger i RunningNow - kortvisning

START: Vælg målsætning
Varighed af forløb
Træningspas pr. uge
Km pr. uge i din træning
Intervaltræning

Varighed af forløb
Træningspas pr. uge
Km pr. uge i din træning
Intervaltræning

Copy link
RunningNow
M