Vælg en side

Holdtræner – bliv en del af noget større

Få et spændende studie/deltidsjob inden for motion og sundhed.

I RunningNow finder du intet mindre end et fantastisk udendørs træningsfællesskab med en bred medlemsskare. Vi favner alle niveauer – lige fra begynderen, til den meget øvede motionist.

Vi har mennesker, relationer og fællesskab i højsædet, og da vi har vokseværk, søger vi lige nu nye trænere i hele landet.

Du er altid velkommen til at søge uopfordret i en af de eksisterende eller nye kommende afdelinger. 

Praktisk information

Alle vores trænere får 220,- i timen incl. feriepenge. Vores trænere varetager typisk 2-6 holdtimer ugentligt. Typisk ligger de omkring kl 17-18 stykker i hverdagene I de store afdelinger, kan timerne ligge om formiddagen (også i weekenderne).

Søg job ved at udfylde formularen nederst på siden.
Aktuelt leder vi efter trænere i følgende byer og områder: 

Sjælland

Lyngby/Klampenborg
Frederiksberg
Amager
Gentofte
Gladsaxe
Rudersdal

Jylland

Aarhus
Silkeborg
Skanderborg
Vejle
Kolding
Horsens
Herning
Viborg

Fyn

Odense
Svendborg

holdtraener-loebetraener-job-runningnow

Se billeder og videoer fra vores træning på de sociale medier

Jo mere du giver – jo mere får du tilbage.

Du tilbydes

 • Stor faglig og personlig udvikling i rollen som træner.
 • Egne hold, hvor du har ansvaret for undervisningen.
 • Mulighed for at få trænet dine kommunikationsevner.
 • Frihed og fleksibilitet i dit arbejde
 • Mulighed for at sprede glæde og begejstring, og tilmed få en god løn for det.

Er du klar på en udfordring?

Med et job som træner i RunningNow bliver du udfordret på det faglige og personlige plan, og du har i høj grad mulighed for at erhverve dig kompetencer og viden, som du kan bruge i andre aspekter af livet.

Som træner tilstræber du at give medlemmerne den bedste oplevelse, så de går derfra med lysten til at komme igen. Du bidrager med din faglige viden omkring træning, og interesserer dig for at lære medlemmerne at kende.

Vi synes selv, at det er verdens bedste arbejde!

Kan du genkende dig selv i nedenstående?

“People person” og holdånd

 • Du fungerer godt i samspil med andre, og det er ikke usædvanligt, at det er dig, der sørger for, at holdet/gruppen fungerer. Ingen føler sig udenfor eller sakker bagud på din vagt.

 

 • I praksis 
  Hvis en deltager løber eller går alene bagerst, sørger du for, at personen får en makker eller at træningen justeres, så vedkommende ikke føler sig til besvær eller ikke god nok. Du roser deltagerne, spørger nysgerrigt ind til deres form/helbred, og glædes oprigtigt over deres fremgang.

Ansvarsfuld og rummelig

 • Du tager gerne en hurtig beslutning. Du kan lytte og rumme forskellige personlighedstyper og meninger.  At tage ejerskab og ansvar falder dig naturligt, og du løser problemerne, som de opstår. Du får gode ideer, og du kan føre dem ud i livet. 

 

 • I praksis 
  Du kan tage ordet og styre ”slagets gang” under en holdtræning. Det er rigtigt godt at lytte til deltagerne, men nogle gange må du skære igennem som træner, og træffe en beslutning, som ikke alle er enige i.

Passioneret inspirator

 • Det skinner tydeligt igennem, at du er passioneret og entusiastisk omkring de ting, der interesserer dig. Du ønsker at gøre en forskel for dine medmennesker, og du nyder at se andre udvikle sig og nå deres mål. 

 

 • I praksis 
  Når du taler til holdet, og deler din viden, kan deltagerne mærke din begejstring – den smitter! Og vi ELSKER, når du kommer med forslag til sociale tiltag, eller nye, sjove, effektive øvelser for dit hold. Hos RunningNow får du redskaber og viden, så du kan hjælpe andre med at udvikle sig.

Hvem kan varetage trænerjobbet?

Du er måske studerende med relevant baggrund fra f.eks. fys, idræt eller lign. Det kan også være dig, der har en stor interesse for motion og fælleskaber samtidig med, at du har været på arbejdsmarkedet i en årrække. 

Vil du være afdelingsleder? 

Kunne du være interesseret i trænerjobbet samt nogle ekstra timer, hvor du kan få ledererfaring, så er jobbet  som afdelingsleder måske noget for dig. I så fald nævn din interesse i din ansøgning, så fortæller vi mere. 

Sådan gør du. 

Skriv lidt om din motivation for at blive træner hos os, samt din erfaring og faglige baggrund eller nuværende studie. Vi glæder os meget til at høre fra dig, og svarer gerne på de spørgsmål, du måtte have. 

Udfyld og send 

Har du spørgsmål, der skal afklares, inden du søger, kan du skrive til os på kontakt@runningnow.dk 

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.

holdtraener-loebetraener-job-runningnow

Find holdtræning

Tryk på kortet og få en oversigt over vores afdelinger. Under de enkelte afdelinger kan du læse mere
om holdtyper, tidspunkter m.m.

afdelinger i RunningNow - kortvisning

START: Vælg målsætning
Varighed af forløb
Træningspas pr. uge
Km pr. uge i din træning
Intervaltræning

Varighed af forløb
Træningspas pr. uge
Km pr. uge i din træning
Intervaltræning

Copy link
RunningNow
M