Vælg en side

RunningNow
løbeprogrammer

 • Erfaring og tryghed

 • Realistisk og risikofrit 

 • FB community – spørg en løbetræner 

RunningNow
løbe-
p
rogrammer

 • Erfaring og tryghed

 • Realistisk og risikofrit 

 • FB community – spørg en løbetræner 

Hvorfor betale penge for et løbeprogram?

Fordi det er en fornuftig investering i dig selv

Der er flere grunde til, at det er en god ide at købe et løbeprogram hos RunningNow.
Læs hvorfor og find ud af, hvad du egentlig får for dine penge. 

Din tilfredshed, vores garanti – det kan siges med ét ord: tilfredshedsgaranti. Tilfreds eller pengene tilbage – sådan er det!

“Spørg en løbetræner

Se eksempel på et løbeprogram

Spørg en løbetræner

Med et løbeprogram fra RunningNow i hånden bliver du samtidig medlem af RunningNow’s Facebook gruppe “Spørg en løbetræner”.

Du får mulighed for at stille spørgsmål til forskellige løbeeksperter fra RunningNow samt få råd og vejledning til dit løbeprogram.

Derudover bliver du en del af et løbefællesskab med andre medlemmer, hvor I udveksler erfaringer, tips og ideer med hinanden. 

FB community “Bliv en del af noget større”

Undgå skader og overbelastning

At blive sat ud af spillet er en løbers værste mareridt. Derfor er det afgørende at du får fat i et løbeprogram, der er udviklet på baggrund af indsigt og erfaring frem for regnestykker og algoritmer.

RunningNow’s løbeprogrammer er baseret på mange års arbejde med motionister på alle niveauer – modsat mange andre løbeprogrammer på markedet.

De fleste gratis løbeprogrammer tager ikke udgangspunkt i almindelige motionisters forudsætninger, hvilket indebærer træningspas med for høj intensitet og risiko for skader.

Træning møder dig der, hvor du er

Overskueligt og nemt

Dit løbeprogram er opstillet i et skema med en beskrivelse af hver uge. Træningstype fortæller, om du skal løbe en rolig tur, tempotur eller intervaller.

Pausen mellem intervallerne er angivet i minutter og sekunder. Pulsbelastning angiver, hvor din puls skal ligge for at opnå rette intensitet.

Der linkes også til en ordbog, som forklarer særlige ord inden for løbeverdenen – fx “tærskelintervaller”, “tempotur” eller “VO2max intervaller”

Ugentlig skema med detaljeret beskrivelse

Find et løbeprogram, der matcher dig, dine forudsætninger og din hverdag

Hos os finder du det største udvalg af løbeprogrammer online. Du finder det helt rigtige løbeprogram ved at benytte filtreringen.  Dit/dine match dukker op baseret på dine valg og ønsker inden for nedenstående kriterier:

 • Målsætning (vælg din distance)
 • Varighed af forløb
 • Træningspas pr. uge
 • Km pr. uge i din træning
 • Intervaltræning

Løbeprogram der matcher dig, din form og din hverdag

Dine filtreringsmuligheder 

Løb efter åndedræt, tempo eller puls

​Du kan følge dit løbeprogram på tre forskellige måder og vælge det parameter, der passer dig bedst. Alle tre metoder er lige gode og nøje beskrevet i dit løbeprogram.

 • Åndedræt
  Løb efter anstrengelsesgrad ved at mærke din egen vejrtrækning og følge dit åndedræt.

 • Tempo
  Løb efter tempo ved at følge et ur eller en app, der måler tempo og distance. Brug vores populære løbeberegner til at finde dit tempo på forskellige typer løbepas.

Løb som det passer dig bedst

Ekstra bonusmateriale

Dit løbeprogram er ikke bare et program, du løber efter. Du får også en hel masse information om diverse forskellige emner, der både gavner dig og dit løb og guider dig hen imod at blive en bedre løber og en sundere udgave af dig selv.

 • Core- og styrketræning for løbere
  Vælg mellem hele tre niveauer for både core og styrke, så du kan få den rette belastning og det bedste resultat.

 • Undgå løbeskader samt teori og ordbog
  Bliv klogere på træning og få de bedste råd til at undgå løbeskader

 • Løbesko, løbetøj og kost
  Viden om samt tips og tricks, der kan hjælpe dig i dine valg.

Få høj kvalitet baseret på mange års erfaring

Dit løbeprogram er udarbejdet af Rune Darling, cheftræner i RunningNow. Han har de seneste 7 år sammensat mere end 500 løbeprogrammer fra bunden – skræddersyet til hver enkelt med løbende opfølgning i 3 måneder.

Langt de fleste er lavet til motionister, hvilket har givet Rune en enorm viden og skabt fundamentet for hans unikke løbeprogrammer til netop denne gruppe af løbere.

Rune er stifter af RunningNow, RunningBlogs. løbeskader.dk og løbeklubben RunningWild. Han har fungeret som skribent for diverse blade og magasiner, herunder LøbeMagasinet, Fit Living, Jyllandsposten m.m.

Derudover har  han i en årrække haft glæden af at undervise på løbetræneruddannelsen i DGI og varetage løbetrænerrollen i Aarhus Fremad Atletik.

Dit løbeprogram er gennemtænkt og gennemprøvet

loebetraener-runningnow-rune-darling

Uanset hvilken type løber du er, så kan Rune hjælpe dig

Maja Dalgaard

Rubiks mester 

Rune er som løbetræner for mig en rubiks mester. Han er meget vidende og kompetent indenfor alle løbets sider og ved hvordan terningen skal drejes for at få alle siderne til at passe. Han lytter, engagerer sig, tegner et realistisk billede af mig som individ og siger tingene som de er. Ved hjælp af mit 5 måneders program, formåede Rune at dreje min terning på plads, så jeg var fysisk og mentalt klar ved startlinjen til mit første 50 km trailløb. Jeg bad om et løbeprogram, der kunne give mig oplevelsen/udfordringen skadesfri. Og det fik jeg. Rune sælger ikke kun løbeprogrammer – han sælger realistisk målopfyldelse. Desuden er jeg begejstret for at have fundet en løbetræner, som tager selv mine drømme som almindelig motionist seriøst og derfor gør min løbetræning sjov og spændende. Jeg kan varmt anbefale Rune. – Maja Lund Dalgaard IT systemadministrator

Jonas Krogh

Min form har taget et kvantespring!

Er nu ved mit 2. løbeprogram ved Rune – og genkøb, er vel den bedste indikation på tilfredshed. Og tilfreds, det har jeg virkelig været. Min form har taget et kvantespring og det eneste jeg har gjort, er at sørge for at holde motivationen og komme afsted for at træne. Rune sørger på fornem vis, at coache, guide, motivere – og så er det bare fantastisk, at kunne vende udfordringer, sejre og spørgsmål med ham hver uge som led i den opfølgning der er. Min træning har altid være “fuld fart” eller “halv fart”. Det er helt vildt, hvor meget man kan rykke sig ved at tilrettelægge sin træning i samarbejde med Rune. Jeg er fan! Jonas Krogh

Her er 3 gode grunde til at vælge et løbeprogram:

 • Din tilfredshed, vores garanti Det kan siges med ét ord: tilfredshedsgaranti ⇒ Tilfreds eller pengene tilbage – sådan er det!

 • Jeg garanterer, at du opnår dine mål, hvis du følger programmet.

 • Du undgår skader, bevarer motivationen og får brugbar viden om korrekt træning.

Rune Darling – løbetræner, ultraløber og stifter af RunningNow​

Her er 3 gode grunde til at vælge et løbeprogram:

 • Din tilfredshed, vores garanti Det kan siges med ét ord: tilfredshedsgaranti ⇒ Tilfreds eller pengene tilbage – sådan er det!

 • Jeg garanterer, at du opnår dine mål, hvis du følger programmet.

 • Du undgår skader, bevarer motivationen og får brugbar viden om korrekt træning.

Rune Darling – løbetræner, ultraløber og indehaver af RunningNow

Find holdtræning

Tryk på kortet og få en oversigt over vores afdelinger. Under de enkelte afdelinger kan du læse mere
om holdtyper, tidspunkter m.m.

afdelinger i RunningNow - kortvisning

START: Vælg målsætning
Varighed af forløb
Træningspas pr. uge
Km pr. uge i din træning
Intervaltræning

Varighed af forløb
Træningspas pr. uge
Km pr. uge i din træning
Intervaltræning

Copy link
RunningNow
M