Vælg en side

Styrketræning

Alle styrketræningshold i RunningNow er markeret med en farvekode, der angiver træningens niveau:

Har holdet flere farver, rummer det flere niveauer.

Dvs. du godt kan deltage i en GRØN / GUL træning, selv om du ikke lever op til kravene for gul. Nedenfor kan du læse mere om de enkelte niveauer​.

GRØN / GUL (begynder / let øvet)

På Styrketræning grøn/gul er fokus at få en god grundform gennem skalérbare øvelser, så alle kan være med uanset niveau. Det er med udgangspunkt i egen kropsvægt, hvor kvaliteten af simple styrkeøvelser er førsteprioritet.

Der kan forekomme øvelser med lange eller kortvarige tidsintervaller, sjove aktiviteter og små individuelle konkurrencer – alle målrettet mod at få pulsen op. Vi sørger for at en times styrketræning vil give dig sved på panden, smil på læben og følelsen af succes.

Det er dog dig selv der er med til at bestemme intensiteten – dermed sagt sætter vi ingen krav til din kondition. Der kan til tider også være brug af remedier i form af kettlebells, elastikker og andet der er med til at give en ekstra belastning. 

RØD / SORT (øvet / meget øvet)

Vil du presses, så du kan mærke musklerne kæmper? Er du klar på konkurrencer, eksplosivitet og øvelser med høj intensitet? Så kom og deltag i rød/sort styrketræning. Her er målet at blive endnu stærkere og optimere din form.

Træneren vil altid være klar med alternative øvelser eller råd, hvis der opstår udfordringer. Træningsprogrammet kan både være med fokus på egen kropsvægt eller med remedier, som giver ekstra belastning.

Ligeledes vil træningen være målrettet dig, der ønsker at få banket hele kroppen igennem. Som deltager bør man have en vis grundform og forståelse for styrketræning, da visse øvelser kun kort vil gennemgås. 

Find holdtræning

Tryk på kortet og få en oversigt over vores afdelinger. Under de enkelte afdelinger kan du læse mere
om holdtyper, tidspunkter m.m.

afdelinger i RunningNow - kortvisning

START: Vælg målsætning
Varighed af forløb
Træningspas pr. uge
Km pr. uge i din træning
Intervaltræning

Varighed af forløb
Træningspas pr. uge
Km pr. uge i din træning
Intervaltræning

Copy link
RunningNow
M