Vælg en side

Kerneværdier i RunningNow

Træning med viden og hjerte

De fleste kan komme afsted til træning en enkelt gang – og måske lige en gang mere… men så bliver det pludseligt svært! 

For det er ikke nødvendigvis nemt at blive ved med at træne. Og at blive glad for at træne i det hele taget. Det er heller ikke altid nemt at finde det rigtige fællesskab at træne i.

RunningNow tilbyder udendørs træning med stort fokus på faglighed og fællesskab. 

 • Vores uddannede trænere tager godt hånd om dig, og møder dig på det niveau, DU er.
 • Vi tilbyder holdtræning, fordi det bare er sjovere at træne sammen!

Fordi vi ved, at det er vigtigt at komme godt fra start. Og at det er motiverende, styrkende og givende – ja, noget, du faktisk helst ikke vil hjem fra!

Nærhed

Altid tæt på dig. Maks 10 min. transport til nærmeste hold/træning.

Fleksibilitet

Vælg mellem flere niveauer. Hold til skildpadder såvel som gazeller.

Professionelle trænere

Betalte trænere på et højt niveau – som er der for din skyld.

RunningNow missionerer ikke

I RunningNow synes vi, træning er fantastisk for hjerte og hjerne. Men vi missionerer ikke. Det er det enkelte menneskes egen sag, om hun eller han vil træne. Derimod ser vi det som vores mission at skabe rammerne for dem, der gerne vil i gang, vil blive ved og have det godt med det. Det er frustrerende, hvis man gerne vil noget, men ikke kan finde den rigtige vej.

Vores medlemmer lykkes

Når det lykkes for så mange af vores medlemmer, skyldes det, at de har fundet deres formål med at træne. Nogle tror, at de vil træne for at komme under en bestemt tidsgrænse. Andre vil tabe sig et bestemt antal kilo. Det er nogle gange rigtigt. Ofte er det ikke, og træner du hen mod den forkerte målstreg, mister du sikkert motivationen, når du når den.

Vi hjælper alle nye motionister med at finde svaret og dermed din rigtige motivation. Og på de få kolde vinteraftener, hvor motivationen ikke alene er nok, skal du have de rigtige relationer i fællesskabet, der kan få dig i træningstøjet. Kontinuitet gør dig glad og bedre som motionist.

De individuelle mål i et stærkt fællesskab

Nogle træningsfællesskaber opbygger ubevidst et hierarki, hvor de hurtigste og meste udholdende får anerkendelsen, mens andre ikke føler sig set. I RunningNow handler det om forskellige individuelle mål i et stærkt fællesskab. Derfor er relationerne både til dine holdvenner og til dine trænere i RunningNow vigtig.

Derudover er dine trænere uddannede til både at sikre dig mest løbemæssigt udbytte af dine træninger og give dig råd og vejledning om alt fra køb af nyt udstyr til forberedelse af dit første løb. Hvis det er det, der er dit mål.

Dine mål og vores fællesskab er det vigtigste i RunningNow, og vi har rammerne for begge dele og et stærkt fagligt fundament, så du kommer til at være i balance som motionist, på den måde, der giver dig værdi.

RunningNow giver dig

 • Glade holdbuddies
 • Masser af gejst og smil
 • Et fantastisk træningsfællesskab
 • Professionelle og dedikerede trænere
 • Super kondition
tina-dalboege-loebeklub

Pønser på livstidsabonnement

Fra at være absolut nybegynder – uden nævneværdig interesse i at dyrke sport – oplevede jeg efter kort tids medlemsskab i Runningnow, at jeg vågnede om morgenen og tænkte: YES! Jeg skal træne i aften … Det er helt sikkert på grund af klubbens dejlige fællesskab, det at dyrke motion i det fri og søde trænere der udfordrer uden at presse. Jeg pønser nu på et livstidsabonnement

– Tina Dalbøge
Selvstændig boligstylist, skribent og foredragsholder www.bolig-stylist.dk

Varmt og fantastisk fællesskab

At løbe i klub gør hele forskellen for mig. Motivationen er høj og fællesskabet varm og helt fantastisk. Jeg glæder mig til at komme afsted og prioriterer det højt. På 7 mdr. har jeg udviklet mig i et tempo jeg aldrig har opnået med aleneløb og vel om mærket uden skader. Fra sofa til løbesko = 0 km til 20-30 km om ugen og med stor glæde. Da jeg startede tænkte jeg at kunne løbe 3 km sammenhængende ville være virkelig dejligt. Nu løber jeg 10 og tænker kan jeg 10 km kan jeg vel også 15 ;-). Men det bedste er, at jeg er glad for løb og kommer afsted 2-3 gange om ugen – det var mit mål og er stadig min vigtigste faktor. Mine varmeste anbefalinger… det er den bedste beslutning jeg har taget i mange år.

– Charlotte Lassen
Webdesigner og ejer af Kapkap.dk 

charlotte-lassen-loebeklub
pia-loebeklub

Pint mig selv i løbeskoene

Da jeg startede i RunningNow var det med et ønske om at forbedre min grundkondition og kunne kalde mig selv for løber. Jeg ville gerne nå dertil, hvor jeg rent faktisk kunne nyde en løbetur. Jeg havde prøvet utallige løbeprogrammer, og pint mig selv i løbeskoene, uden nogensinde at kunne løbe bare 3 km uden pause, løbe regelmæssigt eller komme af sted af lyst. Men det ændrede sig, da jeg meldte mig ind i løbeklubben RunningNow. Her blev jeg en del af et fantastisk løbefællesskab, hvor man får kyndig vejledning fra en motiveret og topprofessionel træner. Jeg fandt især ud af at Trailløb var en aha-oplevelse for mig, og Rune Darling er en fabelagtigt træner, der gennem et veltilrettelagt program, formår at udfordre og rykke alle uanset niveau. Jeg er blevet løber, har forbedret min kondition markant, og løber regelmæssigt. Men vigtigst af alt, så elsker jeg at komme afsted med løbeklubben og være en del af det unikke, sjove og givende fælleskab som vi har i RunningNow.​

– Pia Holleufer
Country Manager Leander

Hvorfor træne med RunningNow?

Holdtræning under åben himmel

 • Sund og stærk i krop og sind
 • Mere overskud til hverdagen

Træning med viden og hjerte

 • Kompetente trænere på alle hold
 • Fokus på dine behov

Sjov motion og skønt fællesskab

 • Alle kan være med
 • Du kommer afsted HVER gang

Find holdtræning

Tryk på kortet og få en oversigt over vores afdelinger. Under de enkelte afdelinger kan du læse mere
om holdtyper, tidspunkter m.m.

afdelinger i RunningNow - kortvisning

START: Vælg målsætning
Varighed af forløb
Træningspas pr. uge
Km pr. uge i din træning
Intervaltræning

Varighed af forløb
Træningspas pr. uge
Km pr. uge i din træning
Intervaltræning

Copy link
RunningNow
M