Vælg en side

Kunderne fortæller

Rubiks mester

Rune er som løbetræner for mig en rubiks mester. Han er meget vidende og kompetent indenfor alle løbets sider og ved hvordan terningen skal drejes for at få alle siderne til at passe. Han lytter, engagerer sig, tegner et realistisk billede af mig som individ og siger tingene som de er. Ved hjælp af mit 5 måneders program, formåede Rune at dreje min terning på plads, så jeg var fysisk og mentalt klar ved startlinjen til mit første 50 km trailløb. Jeg bad om et løbeprogram, der kunne give mig oplevelsen/udfordringen skadesfri. Og det fik jeg. Rune sælger ikke kun løbeprogrammer – han sælger realistisk målopfyldelse. Desuden er jeg begejstret for at have fundet en løbetræner, som tager selv mine drømme som almindelig motionist seriøst og derfor gør min løbetræning sjov og spændende. Jeg kan varmt anbefale Rune.

– Maja Lund Dalgaard
IT systemadministrator

Fra start til slut tilpasset MIG

Har netop afsluttet et 13 ugers personligt løbeprogram lavet af Rune. Jeg var gået i stå med mit løb og savnede motivation og plan. Mit mål var halvmarathon i juni. Fra start til slut har forløbet været tilpasset mig. Rune har i hele forløbet stået til rådighed med vejledning. Hver uge blev der fulgt op på mit løb, og med varme og humor givet råd, vejledning, opmuntring og motiverende indspark. Det har gjort at jeg igen er en glad løber og gjorde mit 3. halvmaraton til en fantastisk god oplevelse. Jeg har været super glad for forløbet og kan på det varmeste anbefale RunningNow og Runes super kompetente løbetræning.

– Louise Tram Henriksen
Læge 

Utrolig omhyggelig og dybt motiverende

Jeg har været super glad for mit 12 ugers program ved Rune. Han har fra dag et været utrolig omhyggelig med mit program, som blev rettet til løbende så det hele tiden passede til mit temperament og krop. (også i forhold til at undgå skader.) Jeg har oplevet ham som værende MEGET dygtig og kompetent samt dybt motiverende. Uden Runes hjælp, var det ikke lykkedes mig at finde løbe glæden og ikke mindst at bevare den! jeg har for nyligt gennemført 2x ½ Marathon inden for kort tid.

Min varmeste anbefaling herfra

– Mariea Kjær Meyhoff
Forsikringsrådgiver GF forsikring 

Sub 40 på 10 kilometer

Jeg havde et 15 ugers træningsforløb ved Rune, målsætningen var en SUB 40 tid på 10 km. Allerede fra starten var jeg lidt udfordret af alle de km i “langsom” tempo. Fandt dog hurtig ud af at det var fedt at kunne løbe så meget, uden at have total smadret ben dagen efter.Formen og udholdenheden kom, selvom jeg ikke var i dårlig form inden, så gik det rigtig stærkt i starten. Kunne mærke jeg blev en bedre og hurtigere løber. Planen lød på 4 træningspas om ugen. Heraf var det 2 mellem distance, 1 lang og 1 interval. Personligt så jeg altid frem til intervallet, da Rune virkelig forstod at sammensætte noget der pressede mig. Ikke så meget så jeg ikke kunne gennemføre, men lige præcis så meget så jeg stod på kanten. Desværre blev mit forløb afbrudt af en skade i knæet og ryggen. Det slog utrolig hårdt på mig og var ked af det. Her var Rune der også med det samme med opløftende ord. Og de fleste ville nok mene at så var forløbet spildt. Men lad os vende det til noget positivt. Er der et bedre tidspunkt at blive skadet, end når man har en personlig træner til at gribe en. Programmet blev rettet til og den sidste periode var programmet rettet efter at jeg skulle ovenpå, så min løbe karriere ikke var ødelagt. Står nu her, 5 dage efter løbet, men et følelse af at være blevet klogere. Både på løb og på mig selv. Og skal vi tage det vigtige, hvordan gik det så? Ja til trods for skader osv, kom jeg under 40 min på 10 km og en samlet 4 plads i løbet. Det var en fantastisk afslutning på et fedt forløb.

– Simon Kjølhede
Drifttekniker, Grundfos, Purepower Ambassadør

Vupti – fra 3 til 16 km

Jeg kan varmt anbefale Rune. Jeg har været igennem et 3 måneders forløb med personligt program med personlig samtale til start og derefter ugentlig opfølgning fra Rune. Programmet har været genoptræning efter en skadet ankel. Det har været fantastisk at få den støtte og det personligt tilrettede program, og det tog mig fra kun at kunne løbe omkring 3 km i starten og til at løbe 16 km til slut. Det havde jeg ikke troet muligt. Så forude venter sandsynligvis en 1/2 Marathon.

– Sanne Biisgaard
Salgschef Midsona Danmark A/S

Alle pengene værd!

Jeg har fulgt et 12 ugers personligt løbeprogram lavet af Rune. Det var en kæmpe fornøjelse fra start til slut – virkelig kompetent, omhyggelig og dygtig vejledning. Ugentlige opfølgninger og samtaler efter behov. Rigtig god vejledning om kost, væske mm. i dagene før løbet. Løbet gik fantastisk – stor tak til Rune. Jeg kan varmt anbefale et personligt løbeprogram fra RunningNow.

– Marlene Torp Uttrup Ravn
Sygeplejerske

Kappede 6.30 minut af min 5 km tid

Efter de 10 ugers træning havde min puls flyttet sig ca. 15 slag i minutter ved samme hastighed. Mit mål med et 5 km. løb måtte nu prøves af. Tiden blev 23.32, så jeg var stolt og utrolig glad. Du får professionel hjælp, 100 % opbakning og en altid glad og positiv træner. Selv dage hvor du hænger lidt i bremsen, formår Rune at få alt energi frem i dig, så du yder det bedste. Nu er mit mål en hurtig 10 km. og et halvmarathon til foråret.”

– Carsten Kalmar
Rengøringleder – AARHUS TECH

 

Løbefest uden kriser

Det var de fedeste 1 time 35 minutter og 26 sekunder, jeg længe har oplevet. Jeg havde en fest uden den mindste snert af krise på noget tidspunkt, og tror ikke jeg tænkte ret mange tanker. Jeg var bare til stede i oplevelsen takket være den form Rune havde fået mig i.

– Mette Bjerregaard
Fysioterapeut

Find holdtræning

Tryk på kortet og få en oversigt over vores afdelinger. Under de enkelte afdelinger kan du læse mere
om holdtyper, tidspunkter m.m.

afdelinger i RunningNow - kortvisning

START: Vælg målsætning
Varighed af forløb
Træningspas pr. uge
Km pr. uge i din træning
Intervaltræning

Varighed af forløb
Træningspas pr. uge
Km pr. uge i din træning
Intervaltræning

Copy link
RunningNow
M