Vælg en side

Dit perfekte løbeprogram er skræddersyet til dig!

Løb hurtigere og længere, løb UDEN skader og MED løbeglæde . Du får styr på dine løbeture og struktur på træningen med et personligt og professionelt løbeprogram fra Rune Darling.

Løbere på alle niveauer har gavn af et personligt løbeprogram

Er det svært at få struktur på din træning? Er du i tvivl, om du træner ”rigtigt” i forhold til dine mål? Måske har du endda spurgt dig selv om:

 

Hvordan bliver jeg hurtigere?

Du vil gerne udfordre dig selv på tempoet – men er i tvivl om, hvordan du skal træne for at blive en hurtigere løber.

Hvordan træner jeg til min første 5 km eller ultraløb?

Du ønsker at løbe længere – men er usikker på, hvad der skal til for at gennemføre en udvalgt distance og samtidig få en god oplevelse.

Hvordan undgår jeg skader?

Du er nervøs for at presse din krop, da du tidligere er blevet skadet af løb, fordi du trænede forkert. Du mangler viden om, hvordan din træning skal doseres.

Hvordan får jeg struktur på min træning?

Du har svært ved at overskue og strukturere din træning. Din motivation svinger og resulterer i uregelmæssig træning. Du er udfordret i forhold til at fastholde dig selv i en god træningsrytme.

Du er ikke alene og der findes heldigvis en løsning:

Grundig indledende samtale

Den indledende samtale sporer mig ind på dig, så jeg kan optimere din træning med afsæt i din nuværende træning, dine ønsker, behov og mål.

Skræddersyet løbeprogram

Du får et program, der passer perfekt til dig. Med et skræddersyet program opnår du resultater og får succes med dine personlige løbemål. Du bliver guidet til ”den gode løbeoplevelse”.

Personlig sparring

Jeg med dig hele vejen fra start til slut. Du har fortalt mig din historie og givet mig indsigt i dine udfordringer. Så jeg ved, hvad der skal til, for at du ikke havner i en uheldig situation undervejs.

Ugentlig opfølgning og justering

Et personligt løbeprogram giver dig struktur på dine løbeture og overblik over din træning. Du skal udelukkende koncentrere dig om nyde, at du bliver bedre uge for uge. Det er bare med at komme afsted.

Garanteret gode resultater

Med et personligt løbeprogram tør jeg godt garantere, at:

Du kommer i bedre form og når dine mål

Den korrekte træningsplanlægning forbedrer din form og dine kilometertider. Du bliver en hurtigere løber og kommer sikkert over målstregen.

Du løber længere uden risiko

Du bliver i stand til at løbe flere kilometer og gennemføre din ønskede distance. Det føles nemmere end nogensinde, og du løber med en meget lille skadesrisiko.

Du får viden og fornyet motivation

Du får indsigt i optimal træningsplanlægning, så du selv kan sammensætte din træning fremover. Din investering gør dig til en klogere og gladere løber.

Uanset hvilken type løber du er, så kan Rune hjælpe dig

Maja Dalgaard

Rubiks mester 

Rune er som løbetræner for mig en rubiks mester. Han er meget vidende og kompetent indenfor alle løbets sider og ved hvordan terningen skal drejes for at få alle siderne til at passe.

Han lytter, engagerer sig, tegner et realistisk billede af mig som individ og siger tingene som de er. Ved hjælp af mit 5 måneders program, formåede Rune at dreje min terning på plads, så jeg var fysisk og mentalt klar ved startlinjen til mit første 50 km trailløb. Jeg bad om et løbeprogram, der kunne give mig oplevelsen/udfordringen skadesfri. Og det fik jeg.

Rune sælger ikke kun løbeprogrammer – han sælger realistisk målopfyldelse. Desuden er jeg begejstret for at have fundet en løbetræner, som tager selv mine drømme som almindelig motionist seriøst og derfor gør min løbetræning sjov og spændende. Jeg kan varmt anbefale Rune.

– Maja Lund Dalgaard
IT systemadministrator

Jonas Krogh

Min form har taget et kvantespring!

Er nu ved mit 2. løbeprogram ved Rune – og genkøb, er vel den bedste indikation på tilfredshed. Og tilfreds, det har jeg virkelig været.

Min form har taget et kvantespring og det eneste jeg har gjort, er at sørge for at holde motivationen og komme afsted for at træne.

Rune sørger på fornem vis, at coache, guide, motivere – og så er det bare fantastisk, at kunne vende udfordringer, sejre og spørgsmål med ham hver uge som led i den opfølgning der er. Min træning har altid være “fuld fart” eller “halv fart”.

Det er helt vildt, hvor meget man kan rykke sig ved at tilrettelægge sin træning i samarbejde med Rune. Jeg er fan!

Jonas Krogh

Nanna Oestergaard

Fra start til slut tilpasset MIG 

Rune er en enormt dygtig og kompetent løbecoach. De sidste 12 uger har jeg haft fornøjelse af at samarbejde med Rune i forbindelse med Berlin Halvmarathon, hvor jeg endte med at slå pr med 3 minutter – 1:36:52.

Jeg har lært så meget om, hvordan jeg skal træne op på den mest fordelagtige måde, og ligeledes er jeg blevet klogere på mine egne løbevaner.

Rune er dygtig, udfordrende og grundig – ikke mindst grundig ift. ens personlige udvikling. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Rune

Nanna Østergaard
Projektleder

Mariea Meyhoff

Utrolig omhyggelig og dybt motiverende 

Jeg har været super glad for mit 12 ugers program ved Rune. Han har fra dag et været utrolig omhyggelig med mit program, som blev rettet til løbende så det hele tiden passede til mit temperament og krop. (også i forhold til at undgå skader.)

Jeg har oplevet ham som værende MEGET dygtig og kompetent samt dybt motiverende. Uden Runes hjælp, var det ikke lykkedes mig at finde løbe glæden og ikke mindst at bevare den! jeg har for nyligt gennemført 2x ½ Marathon inden for kort tid.

Min varmeste anbefaling herfra

– Mariea Kjær Meyhoff
Forsikringsrådgiver GF forsikring 

Et personligt løbeprogram er for dig, der:

5

Har en travl hverdag, hvor løbetræning skal planlægges.

5

Oplever at det er svært at gennemføre et løbeprogram på egen hånd.

5

Løber ind i skader og ufrivillig pause fra løb.

5

Drømmer om at løbe en bestemt distance, en særlig tid eller et udvalgt løb.

Jeg lover – dine løbedrømme bliver til virkelighed

Med et personligt løbeprogram kan du indfri dine drømme og mål – både hvad angår træning og konkrete løb. Du bliver i stand til at løbe længere og hurtigere, hvis det er dit ønske. Og du får en masse brugbar viden, som du kan benytte i din videre udvikling som løber. Jeg lover dig, at dit forløb er alle pengene værd – både som løber og som menneske.

Lær din personlige løbetræner at kende

Jeg hedder Rune Darling. Jeg er cheftræner i – og indehaver af – løbevirksomheden RunningNow. I 2016 havde jeg æren af at blive nomineret til årets danske løbetræner ved ”Danish Running Award”, der kårer de bedste i den danske løbebranche.

Jeg har enorm stor erfaring som programlægger med mere end 500 personlige forløb i bagagen for motionister såvel som eliteløbere. Faktisk er jeg blandt de ganske få danske løbetrænere, der har løbetrænergerningen som fuldtidsjob – det er jeg stolt af.

Naturligvis er jeg selv aktiv løber og har især kastet min kærlighed på trail- og ultraløb med en 1. plads til Skagen Odde Ultra Trail 60 km. som bedste resultat.

Udvalgte uddannelser:

  • Løbeinstruktør i DAF og DGI
  • Tværfaglig bachelor i psykologi og antropolog
  • Socialrådgiver på international linje
  • Madmentor
  • Projektleder

I 15 år har jeg beskæftiget mig intensivt med løb, de seneste 7 år på fuld tid. I løbet af årene har jeg været med i et hav af løbeprojekter – jeg har bl.a. stiftet RunningNow, taget initiativ til løbeklubben RunningWild, skabt bloggerforummet RunningBlogs og søsat hjemmesiden Løberskader.dk.

Jeg har fungeret som skribent for diverse blade og magasiner, herunder LøbeMagasinet, Fit Living, Jyllandsposten m.m. Derudover har jeg i en årrække haft glæden af at undervise på løbetræneruddannelsen i DGI og varetage løbetrænerrollen i Aarhus Fremad Atletik.

Priser

BRONZE

Selvkørende når program er lagt


Kr.
99
/uge

Du får:

1 times grundig indledende samtale 1:1
Et skræddersyet løbeprogram
Kom godt i gang med dit program samtale

Priseksempel 12 uger: 1188,- kr

SØLV

Ugentlig opfølgning og justering


Kr.
199
/uge

Du får:

1 times grundig indledende samtale 1:1
Et skræddersyet løbeprogram
Ugentlig justering og opfølgning
Pre-race samtale strategi, energi, væske mm.
Afrunding på forløb og tips til fremtidig træning

Priseksempel 12 uger: 2.388,- kr

GULD

Ugentlig opfølgning, justering & fri holdtræning


Kr.
349
/uge

Du får:

1 times grundig indledende samtale 1:1
Et skræddersyet løbeprogram
Ugentlig justering og opfølgning
Fri holdtræning på alle hold i RunningNow
Pre-race samtale strategi, energi, væske mm.
Afrunding på forløb og tips til fremtidig træning

Priseksempel 12 uger: 2988,- kr

Sådan foregår det

Vi starter med en uforpligtende indledende samtale

Jeg skræddersyr dit program på baggrund af vores samtale

Du får adgang til dit løbeprogram via google drive

Jeg følger op hver uge og tilpasser efter behov

Hvad vil du helst bruge dine penge på?

Den ugentlige pris for et personligt løbeprogram svarer til en ugentlig tur i lagkagehuset eller lottokuponen, der sjældent giver gevinst. Jeg har spurgt tidligere kunder, om det er prisen værd? Svaret er klart og tydeligt: JA – man er garanteret gevinst!

6 pladser per måned

Et personligt løbeprogram kræver tid og omhu. Jeg sætter barren højt, for at du får det bedst mulige forløb. Det betyder, at jeg ikke laver mere end 6 personlige programmer per måned. Så når der er ”højsæson” for løbeprogrammer, skal du være vaks ved havelågen.

Stadig i tvivl? Der er 3 gode grunde til at vælge et personligt løbeprogram:

N

”Tilfredshedsgaranti”. Du får pengene tilbage, hvis du ikke synes, at programmet lever op til dine forventninger.

N

Jeg garanterer, at du opnår dine mål, hvis du følger programmet.

N

Du undgår skader, bevarer motivationen og får brugbar viden om korrekt træning.

Find holdtræning

Tryk på kortet og få en oversigt over vores afdelinger. Under de enkelte afdelinger kan du læse mere
om holdtyper, tidspunkter m.m.

afdelinger i RunningNow - kortvisning

START: Vælg målsætning
Varighed af forløb
Træningspas pr. uge
Km pr. uge i din træning
Intervaltræning

Varighed af forløb
Træningspas pr. uge
Km pr. uge i din træning
Intervaltræning

Copy link
RunningNow
M