Vælg en side

Få en personlig træner i RunningNow

Har du brug for hjælp til at komme i gang med træningen? Det kan både være løb, walk eller styrketræning. Har du brug for inspiration til nye øvelser, der kan hjælpe dig i mål med dine ønsker? Og har du lyst til, at alt træning foregår udendørs? Så er en personlig træner hos RunningNow det helt rigtige valg for dig!

Med en personlig træningstime får du hjælp og sparring til at nå dine unikke mål og ønsker. En personlig træningstime hos RunningNow er for alle, uanset hvad dit mål er – om det er at komme igang med at løbe, at lære nye øvelser, at blive glad for at dyrke motion eller gennemføre marathon distancen i en bestemt tid. I tæt samarbejde med dig, kommer vi lige derhen, hvor du gerne vil.

Hvad enten du er nybegynder eller øvet, så oplever vi alle af og til udfordringer ved træning. Måske kan du genkende dig selv i følgende – eller noget, der minder om:

Startknappen

Har du svært ved at komme i gang med løb eller anden træning på egen hånd?

Skader

Har du fået en skade og ved ikke, hvordan du kommer igang igen?

Træning

Er det ikke lykkedes dig at træne op til en bestemt distance eller tid?

Motivation

Har du svært ved at finde motivation og glæde ved motion?

Du skal vælge en personlig træner fordi…

Vi har samlet lidt stof til eftertanke om, hvorfor det for både nybegynderen og den øvede motionist kan være en god idé at investere i en personlig træner og/eller et personligt løbeprogram.

I RunningNow har vi hjulpet flere på vej med personlig træning

Ditte Revsbæk Hansen

Jeg har i efterhånden mange år on/off haft Rune fra RunningNow som min løbetræner. Tidligere har det bl.a. været for at undgå skader vha. strukturet løb og opbygning af en solid grundform. Efter jeg fik børn, var det rigtig hårdt for mig at komme i gang med at løbe igen, men da jeg først fik løbeprogram ved RunningNow, kom kilometerne og farten stille og solidt tilbage igen, og jeg begyndte at løbe løb igen. Jeg bliver meget motiveret af den måde Rune har sammensat sit tilbud på, hvor der er ugentlig opfølgning og kommentarer, samtidig med der altid er tid til en statussamtale, hvis der er behov for det. For mig fungerer det meget bedre end et fitnessabonnement, og jeg føler en helt anden forpligtigelse over for Rune, som giver mig lyst til at løbe og yde mit bedste.

– Ditte Revsbæk Hansen

Jonas Rasmussen

Mit første møde med Rune og RunningNow var en opvisning i grundighed. Rune bænkede mig i en time og fik mig til at sætte ord på, hvad det var jeg ville med mit løb, og hvor meget jeg ville investere i det. Jeg fik anbefalet RunningNow af en træningsmakker, som tilfældigvis også er et bæst af en løber. Hun havde fulgt med i min løbetræning og rådede mig til at få noget struktureret og målrettet løbetræning ind i min træningsplan. Og det virkede. Efter mit timemøde med Rune og en løbetest fik jeg min første 12-ugers plan. Pludselig havde jeg fokus på pace og puls og kunne hurtigt se resultater. Den næste plan pegede frem mod 60 km trailløb, der skulle være den store test af min form … men så kom Corona. Vi blev dog hurtigt enige om, at jeg skulle løbe turen som en del af min træning, og det blev til en solotur i trailsporet med mere end 1300 højdemeter. Jeg gennemførte og er i skrivende stund ved at træne op til næste mål. 75 km til Aarhus-100. Rune og RunningNow har min største anbefaling.

– Jonas Rasmussen

En personlig træner er for dig, der kan genkende en eller flere af disse udfordringer:

5

Du har en travl hverdag, hvor træningen skal planlægges.

5

Du har erfaring med, at det er svært at gennemføre et program på egen hånd.

5

Du løber ind i skader, som sætter dig på ufrivillig pause fra løb eller anden motion.

5

Du har en drøm om at løbe en bestemt distance, tid eller et bestemt løb, men har svært ved at indfri dette på egen hånd.

Vi lover dig:

At du med en personlig træner i RunningNow helt sikkert vil kunne indfri dine drømme og mål med dit løb, samt at du får et professionelt skræddersyet forløb, som passer lige præcis til dig og din hverdag, så du er sikker på at komme afsted hver gang.

Mød et udpluk af personlige trænere i Runningnow

Anne Teilmann

Anne er træner og afdelingsleder i RunningNow i Aarhus. Hun har en baggrund fra Forsvaret og læser til dagligt idrætsvidenskab på Aarhus Universitet. Anne dyrker mellem- og langdistance Triathlon, og har mange års erfaring med undervisning.

Speciale:

  • Triathlon
  • Motivation

Camilla Bæk

Camilla er træner hos RunningNow og har en baggrund inden for sundhedsteknologi. Hun NØRDER løb; alt fra motivation til tempo og kadance, samt mange, mange flere aspekter. Hun har flere års erfaring med løbetræning. 

Speciale:

  • Løb (alle distancer)
  • Strukturering af din træning
  • Motivation

Kristian Mortensen

Kristian er træner hos RunningNow og progressionsbachelor i fysioterapi (2021). Han har flere års erfaring som fitnessinstruktør (løb, styrke), samt planlægning af genoptræningsprogrammer. Han brænder for at hjælpe andre mod en aktiv livsstil med gode vaner.

Speciale:

  • Løb (i varierende terræn og distancer)
  • Muskelvækst eller skadeforebyggende styrketræning
  • Genoptræning (efter træningspause eller vævsskade)
  • Strukturering af din træning

Personlig træning er for alle – vi har skruet 3 forskellige pakker sammen:

Kom i gang

1 klip


Kr.
699
/time

Samlet pris: 699 ,- kr

Kom godt igang med træningen

Den første konsultation

Træning for alle

Mellempakken

5 klip


Kr.
599
/time

Samlet pris: 2995,- kr

Målrettet træning

Den første konsultation

Træning for alle

Storpakke

10 klip


Kr.
499
/time

Samlet pris: 4995,- kr

Målrettet træning

Den første konsultation

Træning for alle

Hvordan foregår det helt konkret?

Vi starter med en uforpligtende samtale om din situation, ønsker og mål

Din personlige træner sammensætter et skræddersyet forløb til dig

Du træner sammen med din træner - udendørs!

Din personlige træner justerer løbende dit forløb, så vi er sikre på det hele tiden passer til dig.

Slå til nu – begrænset antal pladser!

Vil du opnå glæde eller styrke din glæde ved løb og anden motion? Så slå til nu. For at give dig det allerbedste forløb hos os, kan vores trænere nemlig maksimalt varetage 8 individuelle forløb på samme tid. Skriv til os, så vi kan hjælpe dig videre.

Stadig i tvivl? Her er vores 3 korteste argumenter:

N

Du opdager, at du kan mere, end du tror

N

Du bliver glad (eller endnu mere glad) for træningen.

N

Du undgår skader og bevarer motivationen.

Find holdtræning

Tryk på kortet og få en oversigt over vores afdelinger. Under de enkelte afdelinger kan du læse mere
om holdtyper, tidspunkter m.m.

afdelinger i RunningNow - kortvisning

START: Vælg målsætning
Varighed af forløb
Træningspas pr. uge
Km pr. uge i din træning
Intervaltræning

Varighed af forløb
Træningspas pr. uge
Km pr. uge i din træning
Intervaltræning

Copy link
RunningNow
M