Vælg en side

Oftest stillede spørgsmål

Spørgsmål om medlemskab

Hvad koster et medlemskab?

Vi tilbyder 2 typer medlemskaber:

1) FRI TRÆNING, ubegrænset træning, alle holdtyper, alle afdelinger. Pris 299 kr. pr. måned.

2) ÉN UGENTLIG TRÆNING, alle holdtyper, alle afdelinger. Pris 189 kr. pr. måned.

Det er et løbende abonnement, og du bliver automatisk opkrævet forud hver den 1. i måneden. Første opkrævning bliver beregnet ud fra startsdato ifht den 1. i måneden (både for- og bagud) og kan derfor afvige ifht gældende pris på medlemskabet. Der er ingen binding udover indeværende betalingsperiode. 

Hvordan melder jeg mig ind?

Klik på den grønne topfane “Bliv medlem” og vælg det ønskede produkt.

Når du trykker “Køb medlemskab”, sendes du over på en ny side (https://fitness.flexybox.com/runningnow/registration), hvor selve oprettelsen af dit medlemskab foregår.

Når du har købt dit medlemskab, modtager du en velkomstmail med praktiske informationer og login til https://fitness.flexybox.com/runningnow/Account/LogOn, så du kan komme i gang med at booke dine holdtræninger. Du skal benytte samme login, når du booker dine holdtræninger i RunningNow appen (hent den på din telefon).

Bemærk! Vores medlemskaber er løbende abonnementer. Dvs. beløbet trækkes automatisk hver måned, medmindre du opsiger dit medlemskab.

Der er INGEN binding – opsiger du dit medlemskab i klubben, foretages der ikke yderligere træk.

Hvordan opsiger jeg mit medlemsskab?

Ønsker du at stoppe dit medlemsskab, giver du besked via mail til kontakt@runningnow.dk.

Dit abonnement stoppes til udgangen af den betalte periode, og der foretages ikke yderligere træk på din konto.

Bemærk, at du ikke refunderes evt. restbeløb for x antal dage, du har tilbage ved opsigelse.

Betaling med 3D Secure

Både Dankort, VISA og Mastercard har i dag en sikkerhedsløsning, som gør nethandel mere sikker både for kortholdere og forretninger. Visas løsning hedder ”Visa Secure”, Mastercards løsning hedder ”Mastercard Identity Check” og Dankorts løsning hedder ”Dankort Secured by Nets”.

For at handle i netbutikker, der benytter Dankort Secured by Nets, Visa Secure eller Mastercard Identity Check, skal du have tilknyttet et mobilnummer og et kodeord til dit betalingskort. Du kan tilmelde det og oprette et kodeord her.

Hvis du under købprocessen bliver bedt om at bekræfte ‘1 krone’, er det en del af sikkerhedsproceduren (afhængig af din bank) – du kan trygt fortsætte købet. Du bliver dog ikke efterfølgende bedt om at bekræfte det ‘korrekte’ beløb. Den ene krone bliver ikke trukket på din konto.

Hvordan opdaterer jeg mine kortoplysninger?

Har du fået nyt betalingskort, skal du opdatere dine kortoplysninger i vores system.

Det gør du ved at logge ind på din medlemsside (via PC) og gå til ‘medlemsoplysninger’ (3. fane). Du kan også bruge app’en. Hvis du bruger ‘mobilvisning’, skal du trykke på ‘skift til fuldt site’ og trykke på burgermenuen i øverste højre hjørne for at komme frem til ‘medlemsoplysninger’.

Nederst i denne fane finder du betalingsoplysninger og ’tilføj kort’.

Hvad nu hvis jeg bliver skadet?

Bliver du ramt af en langvarig skade, sætter vi dit medlemsskab i bero, til du er klar igen. Giv besked på kontakt@runningnow.dk.

Det koster dig ikke noget, at sætte medlemsskabet i bero pga. en skade. Men skaden skal være af en karakter, hvor du forventer mere end 3 uger uden mulighed for træning.

Hvad får jeg ud af at være medlem?
  • Adgang til et fællesskab, der gør det SÅ meget lettere at komme afsted til din træning – hver gang!
  • Et fleksibelt medlemskab så du kan træne, hvad du vil, når du vil, og hvor du vil – vælg mellem alle hold i alle afdelinger.
  • Struktur på din træning og kompetent sparring med vores dygtige trænere.
  • Sjov og varieret træning der matcher dit niveau, dine ønsker og dine mål.
  • Adgang til forskellige events og sociale sammenkomster arrangeret i klubregi.
  • Træning under åben himmel, sund krop og mere overskud i hverdagen.
Kan jeg få en gratis prøvetime?

Selvfølgelig kan du det!

Du kan melde dig til her: Book gratis prøvetime.

Hvordan tilmelder jeg mig et hold?

Du kan bruge vores app ’RunningNow’ til at booke dine holdtræninger – download den, hvor du ellers henter apps til din telefon.
Eller du kan logge ind på din medlemsside på runningnow.dk – du finder menupunktet “Medlemsside” øverst i menuen. For at logge ind i både app og på medlemssiden, skal du bruge det login som du modtog i en velkomstmail fra os, i forbindelse med at du oprettede dit medlemskab.

Hent appen i Apple Store

Hent appen i GooglePlay

Gå til medlemsside

Kan jeg også træne i andre byer?

Du kan ganske gratis få adgang til holdtræning i en anden by, end hvor du er tilmeldt – skriv blot til kontakt@runningnow.dk, så sørger vi for, at du får adgang via appen. 

Spørgsmål om holdtræning

Kan jeg følge med?

Ja, det kan du helt sikkert. Vi har niveauinddelte hold for både begyndere, let øvede og meget øvede. Vi gør en dyd ud af, at ingen efterlades agterude.

Til hver holdtræning har vores trænere planlagt en træning, som passer til dit niveau, og som sørger for, at du forbedrer dig uden at kroppen bliver overbelastet.

Vi tilbyder også løbeskole for helt nye løbere. Der er ingen forudsætninger for at starte på løbeskolen. Vi forventer, at du er helt ny ud i løb. Træningen foregår med skiftevis løb og gang. Hvis du kan løbe 3-4 km uden pause er du for god til løbeskolen!

Læs om de forskellige niveauer her

Læs om løbeskolen her

Hvor og hvornår?

På vores hjemmeside finder du information om alle afdelinger med startsteder og link til holdplanen, som viser holdtyper og træningstidspunkter.

Gå til afdelinger

Se holdplanen

Hvordan foregår en holdtime?

En holdtræning varer ca. 1 time, og der er ca 10-15 deltagere pr. hold. Vores uddannede trænere vil guide dig gennem hele timen og anvise dig, hvilke øvelser og træningspas du skal lave, for at få det bedste udbytte af træningen i forhold til dit niveau, så din form gradvist bliver forbedret. 

Kan jeg deltage på flere hold/typer om ugen?

I RunningNow kan du vælge mellem to medlemskaber: ‘Én ugentlig træning’ eller ‘Fri træning’. For begge medlemskaber gælder, at du frit kan vælge mellem alle hold og -typer i alle afdelinger. Forskellen er blot hvor mange gange om ugen, at du ønsker at træne. med ‘Fri træning’ kan du træne lige så mange gange, du vil! 

Hvad er RunningNow Løbeskole?

RunningNows løbeskole er for helt nye løbere.

Der er ingen forudsætninger for at starte på løbeskolen. Vi forventer, at du er helt ny ud i løb. Træningen foregår med skiftevis løb og gang, og belastningen bliver gradvist øget, til du forventeligt efter 12 ugers træning kan løbe 5 km uden pause. Hvis du allerede nu kan løbe 3-4 km uden pause, er du for god til at starte på løbeskolen!

Læs om løbeskolen her

Hvad er StrongWalk og SeniorWalk?

StrongWalk og SeniorWalk er lidt at betragte som løbetræning – bare i gang. Der er fokus på at få pulsen op med bakketræning og intervaller og andre sjove ting 🙂. Så du får fordelene af pulstræning og forbedret kondition, men uden samme belastning af kroppen som ved løb. SeniorWalk er for 55+, men du er selvfølgelig velkommen på alle hold uanset alder.

Spørgsmål om andre af RunningNows produkter

Kan jeg få et personligt løbeprogram skræddersyet til mig?

Ja det kan du helt sikkert. Vi har stor erfaring med at tilrettelægge personlige løbeprogrammer, som hjælper folk med at realisere deres mål.

Læs hvordan her

Kan jeg få en personlig træner?

Ja det kan du helt sikkert. Vi har mange professionelle trænere, som kan designe et optimalt og givende træningsforløb, hvor kun du og din tilknyttede træner træner sammen. Det kan være træning indefor både løb, gang og styrketræning.

Læs hvordan her

Find holdtræning

Tryk på kortet og få en oversigt over vores afdelinger. Under de enkelte afdelinger kan du læse mere
om holdtyper, tidspunkter m.m.

afdelinger i RunningNow - kortvisning

START: Vælg målsætning
Varighed af forløb
Træningspas pr. uge
Km pr. uge i din træning
Intervaltræning

Varighed af forløb
Træningspas pr. uge
Km pr. uge i din træning
Intervaltræning

Copy link
RunningNow
M